Nieuws

Blijf op de hoogte van het nieuws  

30
november 2023

TC Legionellaregelgeving uit zorgen richting ministerie IenW

In vervolg op de Rondetafelbijeenkomst heeft de Fenelab TC Legionellaregelgeving een brief gestuurd naar de Directeur-generaal van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat waarin zij haar zorgen uit over de voorgenomen beleidswijzigingen en waarin aangeboden is met elkaar het gesprek aan te gaan om te komen tot verantwoorde beleidskeuzes.
26
oktober 2023

TC Legionellaregelgeving organiseert succesvolle Rondetafelbijeenkomst

24 oktober 2023 organiseerde de Fenelab TC Legionellaregelgeving een Rondetafelbijeenkomst over Samenwerken aan een Legionellakennisagenda. Legionelladeskundigen spraken met elkaar over de gevolgen van de voornemens van de Rijksoverheid om het testen op Legionella aan te passen.
25
juli 2023

TC Legionellaregelgeving presenteert Literatuurstudie

De Technische Commissie Legionellaregelgeving van Fenelab heeft Monique Bastmeijer, van WeL Inspectie, bereid gevonden een literatuurstudie te doen naar aanleiding van het KWR Berenschotrapport. De bevindingen uit deze literatuurstudie zijn in dit rapport opgenomen.
12
juli 2023

Fenelab start Technische Commissie Legionellaregelgeving

Fenelab kondigt de oprichting aan van de Technische Commissie (TC) Legionellaregelgeving. De TC-leden willen zich inzetten voor het behouden en waar nodig verbeteren van de regelgeving rondom legionellapreventie en de volksgezondheid als centraal uitgangspunt nemen.

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.