Nieuws

Blijf op de hoogte van het nieuws van Fenelab. U kunt de nieuwsberichten eenvoudig filteren op sector of commissie of via de tags.

12
april 2024

Overlijdensbericht Richard Damen

Ons bereikte het droevige bericht dat ons bestuurslid Richard Damen op 9 april 2024 is overleden.
6
maart 2024

De commissie Onderwijs en Arbeid bruist van de energie

De arbeidsmarkt is krap en zal de komende jaren steeds krapper worden. Daarmee wordt de uitdaging steeds groter om young potentials te interesseren voor een toekomst in de sector van laboratoria en de kalibratie- en inspectie-instellingen. Het belang van onze sector wordt waarschijnlijk door veel jongeren onderschat en is onvoldoende zichtbaar in de veelheid aan keuzes.
4
maart 2024

Fenelab bestaat 25 jaar!

Op 1 maart 1999 werd de Vereniging van Nederlandse Laboratoria, Kalibratie- en Inspectie-instellingen Fenelab opgericht. De vereniging zet zich als brancheorganisatie in om de belangen van haar leden die zich bezig houden met meten, testen, inspecteren, kalibreren en onderzoeken te behartigen.
29
februari 2024

Nieuwe voorzitter Commissie Agro-Food

De Commissie Agro-Food heeft per 1 januari 2024 een nieuwe voorzitter.
12
februari 2024

Update voorjaar 2024 Technische Commissie Asbest

Het is nooit saai in de wereld van het asbest. En zeker niet in de Technische Commissie Asbest van Fenelab waarbinnen zich de asbestlabs en inspectie-instellingen geregeld verzamelen. Circa 15 actieve leden van Fenelab nemen hierin deel. Hier volgt een vogelvlucht van de ontwikkelingen binnen de asbestbranche waar onze laboratoria een belangrijke schakel vormen.

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.