Nieuws

Blijf op de hoogte van het nieuws van Fenelab. U kunt de nieuwsberichten eenvoudig filteren op sector of commissie of via de tags.

20
december 2023

Resultaten praktijkproef asbestdaksanering en acties Fenelab inzake amosiet

Op 19 december heeft de minister van SZW en de staatssecretaris van IenW een brief naar de Tweede Kamer gestuurd met de resultaten van de praktijkproef die recent is uitgevoerd bij het gebruik van schuim bij asbestdaksanering. Fenelab heeft daartoe in overleg met TNO en de ministeries een aantal acties afgesproken om deze metingen verder te optimaliseren.
12
december 2023

Vanuit de sector Milieu

De showcase ‘Duurzaamheid in het lab’ sloot perfect aan bij het webinar ‘Bouwen aan een duurzame cultuur in jouw lab’ dat EUROLAB eind november 2023 organiseerde.
12
december 2023

Praktijkcursus Microbiologie

Van analisten in microbiologische laboratoria wordt steeds meer verwacht. De testmethodes worden steeds complexer en de eisen voor de uitvoering strenger.
7
december 2023

Afscheid bestuursleden

Tijdens de ALV in november 2023 namen 3 bestuursleden afscheid: Meike te Giffel, Cock Oosterman en Jeen Bouma. Bestuursleden, hartelijk dank voor jullie inzet en inbreng de achterliggende jaren.
7
december 2023

LabAutomation: slimme oplossingen in systemen, software en services

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in laboratoriumautomatisering tijdens het LabAutomation event op 19 maart 2024 in Congrescentrum 1931. Deze inspirerende dag laat zien hoe automatisering kan bijdragen aan een efficiëntere, nauwkeurigere, en snellere werkomgeving. Met interessante lezingen, praktische oplossingen én een heleboel kennis belooft het een waardevolle dag te worden.

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.