Verzekeringen

Fenelab heeft voor haar leden van Fenelab een mantelovereenkomst afgesloten met Klap Verzekeringsmakelaar. Hierdoor kunnen zij exclusief gebruik maken van diverse op maat gesneden verzekeringsproducten. De aanbiedingen zijn zodanig dat leden van Fenelab honderden euro’s per jaar kunnen besparen op de premies.


Door expertise en een sterk netwerk heeft het team van Klap Technologie speciale afspraken kunnen maken voor brancheorganisaties. Hierdoor zijn zij in staat om leden van Fenelab exclusieve ledenvoordelen te bieden.


Soorten verzekeringen voor technologiebedrijven

Klap biedt verzekeringsoplossingen die naadloos aansluiten op de behoeften van leden van Fenelab. Binnen deze op maat gemaakte pakketten is een variëteit aan verzekeringen mogelijk. Hiermee kunnen de risico’s van zo goed mogelijk worden afgedekt en blijft de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd.


Bedrijfsrisico’s

Ondernemers lopen dagelijks risico omdat verschillende oorzaken schade kunnen toebrengen aan uw onderneming. Met de juiste verzekeringen zijn ongelukkige gebeurtenissen gedekt en wordt voorkomen dat hun bedrijf in de financiële problemen komt. Zo biedt Klap onder andere een uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering aan waarbij standaard productaansprakelijkheid inclusief opzicht, in- en uitbouw kosten, recall en zuivere vermogensschade zijn meeverzekerd. Ook biedt Klap vrijheid van leveringsvoorwaarden. Daarnaast is een unieke samenwerking gesloten met Het Team Juridische Zaken, waarbij leveringsvoorwaarden en andere contracten onbeperkt getoetst kunnen worden tegen een vast bedrag per maand.


Employee benefits

Naast schadeverzekeringen biedt Klap op maat gemaakte Employee benefits regelingen aan. Zo is het mogelijk om pensioen en inkomensverzekeringen voor werknemers af te sluiten binnen ons complete verzekeringspakket voor technologiebedrijven. Doordat Klap specialisten in dienst heeft die speciale afspraken hebben gemaakt met bekende verzekeraars, profiteren leden van Fenelab van voordelen die elders niet gelden. Denk daarbij aan scherpe prijzen en aanvullende dekkingen, specifiek voor bedrijven binnen de technologie sector.


Vast aanspreekpunt

Met Klap Technologie staan alle verzekeringen onder één dak geparkeerd en worden bedrijven volledig ontzorgd. Uniek bij Klap Technologie is dat er één adviseur is die als vast aanspreekpunt fungeert voor alle verzekeringen, risico’s en vragen, ongeacht of het een schadeverzekering of een pensioenregeling betreft.


Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Klap verzekeringsmakelaars op www.klap.com/technolog...

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.