Lid of donateur worden

Leden van Fenelab zijn geaccrediteerde, actieve laboratoria, kalibratie- en inspectie-instellingen die gevestigd zijn in Nederland. Donateurs van Fenelab zijn gelieerde bedrijven die in contact staan met de leden. Wilt u lid of donateur worden van Fenelab? U bent van harte welkom!

Lid worden van Fenelab

In Nederland gevestigde en actieve laboratoria, kalibratie- en inspectie-instellingen, zij die rechtspersoonlijkheid bezitten en die beschikken over één of meer relevante accreditaties, zijn van harte welkom als lid van Fenelab. Wilt u lid worden? Vul dan het 'aanmeldformulier lidmaatschap' in.  

Bijkomend voordeel is dat leden van Fenelab exclusief gebruik kunnen maken van diverse op maat gesneden verzekeringsproducten. Fenelab heeft een mantelovereenkomst met Klap Verzekeringsmakelaar. De aanbiedingen zijn zodanig aantrekkelijk voor u als Fenelab lid, dat het uw organisatie honderden euro’s per jaar voordeel oplevert op de premies afhankelijk van de hoeveelheid producten die u afneemt.

Donateur worden van Fenelab

Donateurs zijn gelieerde bedrijven die in contact staan met de leden. In de donateurregeling staat beschreven welke reglementen van toepassing zijn. Wilt u donateur worden van Fenelab? Vul dan het 'aanmeldformulier donateur' in

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.