Nieuws

Blijf op de hoogte van het nieuws  

12
oktober 2020

Covid-19

Dat Fenelab een maatschappelijk relevante branchevereniging is, is door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus, goed duidelijk geworden. Al vanaf de eerste dag van de intelligente lockdown wisten organisaties Fenelab en haar leden te vinden voor medische hulpmiddelen, het testen van mondkapjes uit China en ga zo maar door. 
Tags: Covid-19
12
oktober 2020

Terugblik op de Algemene Ledenvergadering van 7 oktober 2020

Op 7 oktober jl. heeft een in vele opzichten memorabele Algemene ledenvergadering van Fenelab plaatsgevonden. Hier leest u een terugblik. 
8
oktober 2020

Donateur Poly Temp stelt zich voor

Poly Temp biedt moderne, specialistische laboratorium apparatuur, op een ouderwets servicegerichte manier. Met meer dan 35 jaar ervaring weten we precies wat er speelt in de markt en bieden we de juiste, passende oplossing voor iedere vraag. Poly Temp is donateur van Fenelab en stelt zich in deze bijdrage voor.
Tags: Donateur
8
oktober 2020

Fenelab heeft een nieuwe voorzitter

Sinds 7 oktober 2020 is Pieter Vos de nieuwe voorzitter van Fenelab. In deze bijdrage stelt hij zich aan u voor. 
6
oktober 2020

Donateur PHC Europe B.V. stelt zich voor

PHC Europe B.V., voor velen nog bekend als Panasonic Biomedical of zelfs Sanyo, levert al vele jaren apparatuur op het gebied van preserveren en incuberen aan laboratoria. PHC is donateur van Fenelab en stelt zich in deze bijdrage voor en blikt terug en vooruit in deze Covid-periode.  
Tags: Donateur

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.