Nieuws

Blijf op de hoogte van het nieuws  

13
april 2021

Van geassocieerd naar buitengewoon!

Peter Kootstra is al langere tijd een bekend gezicht bij Fenelab. Hij is onlangs benoemd tot buitengewoon lid van Fenelab en vertelt daar graag meer over.
13
april 2021

Donateur Rijkswaterstaat GPO stelt zich voor

Rijkswaterstaat Grote Projecten en Onderhoud realiseert grote aanleg- en onderhoudsprojecten. GPO is donateur van Fenelab en stelt zich graag voor.
Tags: Donateur
15
februari 2021

Bestuur in coronatijd

Dit klinkt bijna als een bestuur in crisistijd. En dat is het eigenlijk ook wel. Net als in een ‘gewone tijd’ moet er wel geregeerd blijven worden en dat geldt zeker ook voor het bestuur van onze vereniging. Het lijkt alsof het allemaal hetzelfde gaat: een voorzitterswissel, uittredende en toetredende bestuursleden, nieuwe leden en donateurs, de financiën, administratie, dossiers in de commissies. Alles gaat stoïcijns verder zo lijkt het, maar dan wel vanachter een beeldscherm.
Tags: Covid-19
8
februari 2021

Donateur GEOS Laboratories stelt zich voor

Als controlelaboratorium vervult GEOS Laboratories, met vestigingen in Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk, al meer dan 45 jaar een centrale rol bij het certificeren van bouwmaterialen. GEOS is al enige tijd geassocieerd lid van Fenelab. Lees de bijdrage van Ir. Jan Soers, algemeen directeur GEOS Laboratories
Tags: Donateur
10
december 2020

Nieuw bestuurslid Hilde Prummel stelt zich voor

Als nieuw bestuurslid van Fenelab stelt Hilde Prummel zich graag aan u voor.

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.