Nieuws

Fenelab en Covid-19

Fenelab is tijdens de coronacrisis regelmatig in het nieuws in verband met het beschikbaar stellen en opschalen van testcapaciteit. Op deze pagina leest u de nieuwsberichten over Fenelab en Covid-19. In het bovenste bericht 'Recente publicaties' houden we een overzicht bij van bijdragen van en over Fenelab in verschillende media.

17
november 2020

RECENTE PUBLICATIES: Overzicht Fenelab en Covid-19 in de media

Hier vindt u een overzicht van recente publicaties over Fenelab en Covid-19 in de media.
12
mei 2021

Fenelab Consortium verwerft met 8 laboratoria een gezamenlijke accreditatie voor SARS-CoV-2 PCR testen

Fenelab Consortium verwerft met 8 laboratoria een gezamenlijke accreditatie voor SARS-CoV-2 PCR testen
Tags: Covid-19
15
april 2021

Fenelab Consortium COVID-19: unieke samenwerking vol op stoom!

Het Fenelab Consortium dat de Covid-19 testen voor de GGD organiseert is sinds twee maanden vol op stoom en dat is mooi! Tijd om van Luc Scholtis, co√∂rdinator van het Consortium, te horen hoe het nu gaat en hoe de afgelopen maanden zijn verlopen.
Tags: Covid-19
13
januari 2021

PERSBERICHT Fenelab: Fenelab Consortium COVID-19 start nu ook met coronatesten

Uniek netwerk van Nederlandse laboratoria gaat een groot volume extra coronatesten uitvoeren. Acht Nederlandse laboratoria hebben zich verenigd in het Fenelab Consortium COVID-19 om op verzoek van het ministerie van VWS extra testcapaciteit te realiseren. Deze laboratoria zijn aangesloten bij de landelijke branchevereniging Fenelab.
Tags: Covid-19
7
december 2020

Fenelab en Covid-19

In onze oktober nieuwsbrief hebben we u uitgebreid bericht over de vorming van het Fenelab Consortium Covid-19, dat het voornemen heeft om structureel testcapaciteit in Nederland aan te bieden. De startdatum komt dichterbij en Fenelab is gesprekspartner voor VWS.
Tags: Covid-19

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.