Nieuws

Fenelab en Covid-19

Fenelab is tijdens de coronacrisis regelmatig in het nieuws in verband met het beschikbaar stellen en opschalen van testcapaciteit. Op deze pagina leest u de nieuwsberichten over Fenelab en Covid-19. In het bovenste bericht 'Recente publicaties' houden we een overzicht bij van bijdragen van en over Fenelab in verschillende media.

17
november 2020

RECENTE PUBLICATIES: Overzicht Fenelab en Covid-19 in de media

Hier vindt u een overzicht van recente publicaties over Fenelab en Covid-19 in de media.
15
april 2021

Fenelab Consortium COVID-19: unieke samenwerking vol op stoom!

Het Fenelab Consortium dat de Covid-19 testen voor de GGD organiseert is sinds twee maanden vol op stoom en dat is mooi! Tijd om van Luc Scholtis, co√∂rdinator van het Consortium, te horen hoe het nu gaat en hoe de afgelopen maanden zijn verlopen.
Tags: Covid-19
13
januari 2021

PERSBERICHT Fenelab: Fenelab Consortium COVID-19 start nu ook met coronatesten

Uniek netwerk van Nederlandse laboratoria gaat een groot volume extra coronatesten uitvoeren. Acht Nederlandse laboratoria hebben zich verenigd in het Fenelab Consortium COVID-19 om op verzoek van het ministerie van VWS extra testcapaciteit te realiseren. Deze laboratoria zijn aangesloten bij de landelijke branchevereniging Fenelab.
Tags: Covid-19
7
december 2020

Fenelab en Covid-19

In onze oktober nieuwsbrief hebben we u uitgebreid bericht over de vorming van het Fenelab Consortium Covid-19, dat het voornemen heeft om structureel testcapaciteit in Nederland aan te bieden. De startdatum komt dichterbij en Fenelab is gesprekspartner voor VWS.
Tags: Covid-19
6
november 2020

PERSBERICHT Fenelab: Opschaling Coronatesten

Er komt op verzoek van het Ministerie van VWS extra testcapaciteit beschikbaar dankzij laboratoria die zijn aangesloten bij de landelijke branchevereniging Fenelab. Deze door de Raad voor Accreditatie geaccrediteerde laboratoria hebben zich verenigd in het Fenelab Consortium COVID-19.
Tags: Covid-19, nieuws

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.