Nieuws

Fenelab en Covid-19

Fenelab is tijdens de coronacrisis regelmatig in het nieuws in verband met het beschikbaar stellen en opschalen van testcapaciteit. Op deze pagina leest u de nieuwsberichten over Fenelab en Covid-19. In het bovenste bericht 'Recente publicaties' houden we een overzicht bij van bijdragen van en over Fenelab in verschillende media.

17
november 2020

RECENTE PUBLICATIES: Overzicht Fenelab en Covid-19 in de media

Hier vindt u een overzicht van recente publicaties over Fenelab en Covid-19 in de media.
6
november 2020

PERSBERICHT Fenelab: Opschaling Coronatesten

Er komt op verzoek van het Ministerie van VWS extra testcapaciteit beschikbaar dankzij laboratoria die zijn aangesloten bij de landelijke branchevereniging Fenelab. Deze door de Raad voor Accreditatie geaccrediteerde laboratoria hebben zich verenigd in het Fenelab Consortium COVID-19.
Tags: Covid-19, nieuws
18
september 2020

PERSBERICHT: Fenelab consortium biedt regering testcapaciteit COVID-19 aan

Laboratoria die zijn aangesloten bij de landelijke branchevereniging Fenelab, zijn beschikbaar om extra testcapaciteit op COVID-19 te verzorgen. N.a.v. goed overleg met het ministerie van VWS heeft Fenelab een voorstel uitgebracht waarin tegemoet wordt gekomen aan de krappe testcapaciteit in Nederland en waarin er volop ruimte is voor innovatie rondom de manier van testen.
Tags: Covid-19
17
september 2020

PERSBERICHT Fenelab en andere laboratoria

Laboratoria willen innovatiekracht bundelen en gezamenlijk bijdragen aan meer SARS-Cov-2 testcapaciteit in Nederland
28
augustus 2020

PERSBERICHT Fenelab: Niet-medische laboratoria beschikbaar voor opschaling testcapaciteit corona

Laboratoria die zijn aangesloten bij de landelijke branchevereniging Fenelab, zijn beschikbaar om extra testcapaciteit op COVID-19 (het coronavirus) te verzorgen. Tot op heden bleef de deur gesloten voor deze laboratoria.
Tags: Covid-19

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.