De parallelsessies verder toegelicht:

Commissie Agro-Food: 'De meldings- en notificatieplicht voor de Foodsector?' door Peter Bom (Masterlab), Annemieke Hoogeveen (ministerie VWS) en Ekelijn Thomas (NVWA)

Commissie Arbo: 'Toolboxen' door Robert Schippers (SGS Industries & Environment)

Tijdens deze dag willen wij een aantal nieuw opgestelde toolboxen met de leden delen.Commissie Onderwijs en arbeid: 'Ontwikkelen lespakket (incl. VR) voor middelbare scholieren' door Hilde Prummel (WLN)

Doel is om onze sector aantrekkelijk en eigentijds te presenteren.


Donateur Balans: 'Droomcarrière: Magie van duurzame inzetbaarheid ontdekken ' door Lianne Vedder (Balans)

In deze inspirerende sessie nemen we je mee in de wereld van duurzame inzetbaarheid. Hoe werf én behoud je de medewerker van de toekomst?! We laten zien hoe het de sleutel kan zijn tot het verwezenlijken van dromen en ambities op lange termijn.


Commissie Kalibratie 'De rol van kalibratie van elektrisch meetapparatuur ten behoeve van de energietransitie' door Helko van den Brom (VSL)


Donateur LGC: 'A question of Quality - What ISO17034 acrcreditation of reference materials means for your quality assurance / quality control program' door Anne van der Wens (LGC)


Aqualab Zuid: Hoe borgen we kennis en kwaliteit van monsternemers?' door Albert van Wijk (AQZ)

Een praktijkcasus in de sector van drinkwaterlaboratoria’ door Albert van Wijk (AQZ) en Rob Mallens ((Bureau Mallens) We delen onze ervaringen met het vergroten en borgen van kennis, waarbij de monsternemers zelf een belangrijke rol spelen. Aan de orde komen; wat het effect is op de medewerkers, op het kennisniveau en op de kwaliteit van het werk. Graag discussiëren we met u over de uitdaging om goede mensen binnen te krijgen en hoe ze behouden kunnen worden door de betrokkenheid te vergroten en door interessante casussen aan te bieden.

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.